Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4499g949kcal54g153g9g94.5g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Siirappi 270g814kcal0.3g200g0g0g
Riisi puuroutuva 191g655kcal11.6g144.5g1.3g4.4g
Voi 63g457kcal0.7g0.3g51.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 1799g3985kcal314.9g0g305.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g13961kcal774.6g1038.8g736.6g213g
Valittu annoskoko7272g6981kcal387.3g519.4g368.3g106.5g
Annoskoko puolitettuna3636g3490kcal193.7g259.7g184.2g53.3g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590