Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g599g1915kcal107.7g271.1g46.1g98.8g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2993g10474kcal419g1915.3g92.8g164.6g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g599g1855kcal101.7g323.2g17.4g77.8g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2993g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl60g539kcal0g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g29567kcal1256.8g5019.2g432.4g682.4g
Valittu annoskoko7272g14784kcal628.4g2509.6g216.2g341.2g
Annoskoko puolitettuna3636g7392kcal314.2g1254.8g108.1g170.6g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910