Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g4045g688kcal76.9g84.9g8.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1798g6112kcal36g53.9g629.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1429g5574kcal414.5g28.6g414.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g24748kcal1054.8g334.8g2103.6g0g
Valittu annoskoko7272g12374kcal527.4g167.4g1051.8g0g
Annoskoko puolitettuna3636g6187kcal263.7g83.7g525.9g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931