Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore241g75kcal1.7g13.2g0.2g3.4g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Sokeri102g415kcal0g102.2g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g305g1158kcal21.6g153.3g49.4g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g3297kcal46.6g537.4g99.2g17.8g
Valittu annoskoko728g1648kcal23.3g268.7g49.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna364g824kcal11.7g134.4g24.8g4.5g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847