Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 35g26kcal4.6g0.4g0.1g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 174g0kcal0g0g0g0g
Öljy42g375kcal0g0g41.7g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 316g1085kcal32.2g221.2g3.8g11.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Parmesaaniraaste, Tesco139g542kcal45.8g0g39.5g0g
Basilika, kuivattu 2.1g5.3kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Timjami 0.7g2kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g4104kcal168.6g449.8g170.8g29.8g
Valittu annoskoko728g2052kcal84.3g224.9g85.4g14.9g
Annoskoko puolitettuna364g1026kcal42.2g112.5g42.7g7.5g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906