Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g466g652kcal69.9g14g42.4g0.5g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g146g204kcal4.4g2.9g18.9g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g117g186kcal3.5g4.7g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g2085kcal155.6g43.2g157.6g1g
Valittu annoskoko728g1043kcal77.8g21.6g78.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna364g521kcal38.9g10.8g39.4g0.3g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070