Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Punajuuri 439g168kcal4.4g30.3g0.9g11g
Hunaja 8.8g29kcal0g7.1g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g158g474kcal33.2g1.6g33.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 39g4.9kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g37g5.5kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Pinjansiemenet, Parrots44g272kcal12.7g5.7g24.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g1970kcal102.2g91.6g123.8g27g
Valittu annoskoko728g985kcal51.1g45.8g61.9g13.5g
Annoskoko puolitettuna364g492kcal25.6g22.9g31g6.8g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252