Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus35g123kcal4.9g0.2g11.2g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa163g211kcal29.3g2.1g8.9g0g
Valio fraiche 5%50g45kcal2g3.8g2.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)100g165kcal3g4g15g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)25g65kcal7.7g0g3.7g0g
Ketsuppi, Felix19g17kcal0.2g3.9g0.1g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)338g441kcal40.5g249.8g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1458g2134kcal175.2g527.6g89.6g0g
Valittu annoskoko729g1067kcal87.6g263.8g44.8g0g
Annoskoko puolitettuna364g534kcal43.8g131.9g22.4g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821