Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 3150g949kcal29.6g160.6g6.3g63g
Naudan paistijauheliha, Pirkka2800g4704kcal560g0g280g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g700g2100kcal28g42g203g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)280g781kcal39.2g11.2g64.4g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g17258kcal1322.6g461.2g1108.8g137.8g
Valittu annoskoko7280g8629kcal661.3g230.6g554.4g68.9g
Annoskoko puolitettuna3640g4314kcal330.7g115.3g277.2g34.5g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242