Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 280g63kcal3.9g4.8g1.7g6.7g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g140g1008kcal1.4g1.4g112g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 5460g1600kcal55.7g255g16.9g99.9g
Kuohukerma,valio,2dl1400g4760kcal28g42g490g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g14862kcal178g606.4g1241.2g213.2g
Valittu annoskoko7280g7431kcal89g303.2g620.6g106.6g
Annoskoko puolitettuna3640g3716kcal44.5g151.6g310.3g53.3g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768