Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g2240g3360kcal380.8g9g197.1g0g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g2400g1368kcal33.6g297.6g4.8g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi240g24kcal3.6g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g9504kcal836g620.4g403.8g0g
Valittu annoskoko7280g4752kcal418g310.2g201.9g0g
Annoskoko puolitettuna3640g2376kcal209g155.1g101g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902