Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2800g6200kcal490g0g476g0g
Tomaattimurska 2800g823kcal15.7g148.4g5.6g53.2g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g910g255kcal5.5g54.1g1.8g22.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g15086kcal1051.6g495g970.4g178.8g
Valittu annoskoko7280g7543kcal525.8g247.5g485.2g89.4g
Annoskoko puolitettuna3640g3772kcal262.9g123.8g242.6g44.7g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452