Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g3195g6390kcal638.9g0g415.3g0g
Vesi2396g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl300g872kcal6.9g9g89.9g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix431g216kcal6.5g43.1g2.2g0g
Sipuli 439g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Coctailkurkku, Pirkka120g32kcal1.2g6.6g1.2g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 160g548kcal16.3g111.8g1.9g5.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g240g2156kcal0g0g239.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g20693kcal1350.6g383.2g1502g30.6g
Valittu annoskoko7280g10346kcal675.3g191.6g751g15.3g
Annoskoko puolitettuna3640g5173kcal337.7g95.8g375.5g7.7g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832