Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3733g6347kcal709.3g0g373.3g0g
Kananmuna kuoreton 513g732kcal64.2g1.5g52.6g0g
Sipuli (kuorittu)1279g345kcal16.6g61.4g2.6g21.7g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g1167g1633kcal35g23.3g151.7g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g336g853kcal56.8g6.7g69.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g252g262kcal19.9g41.1g1.5g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g20346kcal1803.6g268g1303.2g53.4g
Valittu annoskoko7280g10173kcal901.8g134g651.6g26.7g
Annoskoko puolitettuna3640g5087kcal450.9g67g325.8g13.4g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339