Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g4818g16862kcal578.1g3131.5g106g433.6g
Oliiviöljy 803g7101kcal0g0g802.9g0g
Valkosipuli 321g348kcal25.4g52.4g1.9g6.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1338g289kcal4.1g21.4g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g49199kcal1215.2g6410.6g1821.6g883.2g
Valittu annoskoko7280g24600kcal607.6g3205.3g910.8g441.6g
Annoskoko puolitettuna3640g12300kcal303.8g1602.7g455.4g220.8g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761