Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1787g536kcal82.2g33.9g5.4g28.6g
Porkkana 1460g477kcal9.1g81.2g2.9g37.2g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio667g1867kcal126.7g0g146.7g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g33g78kcal1g8.8g4.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)833g500kcal8.3g37.5g33.3g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g6916kcal454.6g322.8g385.4g141.6g
Valittu annoskoko7280g3458kcal227.3g161.4g192.7g70.8g
Annoskoko puolitettuna3640g1729kcal113.7g80.7g96.4g35.4g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773