Tonnikalapihvit

2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Duchess
AineksetMääräEnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g4192g4737kcal1131.8g0g21g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 838g538kcal26.8g40.4g29.3g0.1g
Korppujauho 699g2559kcal73.3g523.3g7.2g37g
Kananmuna kuoreton 1537g2193kcal192.1g4.6g157.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g24kcal1.1g4.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g20099kcal2850.2g1145.6g430.2g74.2g
Valittu annoskoko7280g10050kcal1425.1g572.8g215.1g37.1g
Annoskoko puolitettuna3640g5025kcal712.6g286.4g107.6g18.6g
Arvot/100g100g138kcal19.6g7.9g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345759