Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 210g478kcal10.6g36.8g29.6g12.2g
Tomaatti 3500g797kcal19.6g120.7g10.5g49g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g1400g140kcal15.4g14g2.8g14g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g490g132kcal6.4g23.5g1g8.3g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g980g2470kcal156.8g15.7g196g0g
Basilika, tuore700g280kcal21.7g35g5.6g27.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g8593kcal461g491.4g491g221.6g
Valittu annoskoko7280g4296kcal230.5g245.7g245.5g110.8g
Annoskoko puolitettuna3640g2148kcal115.3g122.9g122.8g55.4g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059