Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g8.3g30kcal3.7g3.3g0.5g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl60g205kcal8.4g33.7g4g6.6g
Vehnälese 23g52kcal3g3.5g1g8.5g
Vehnäjauho puolikarkea 294g1008kcal29.9g205.6g3.5g10.3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 30g162kcal0.3g0.2g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1458g2985kcal90.6g510.6g54.2g50.8g
Valittu annoskoko729g1492kcal45.3g255.3g27.1g25.4g
Annoskoko puolitettuna365g746kcal22.7g127.7g13.6g12.7g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383