Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.233g816kcal31g158.6g5.6g8.9g
Sokeri 102g413kcal0g101.6g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)209g69kcal6.9g9.4g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g90g646kcal0.9g0.9g71.8g0g
Neilikka, annos 4g2.4g8.7kcal0.1g1.9g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g9g28kcal1g5.4g0.6g2.5g
Siirappi 84g252kcal0.1g62g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1458g4466kcal80g679.6g156.2g22.8g
Valittu annoskoko729g2233kcal40g339.8g78.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna365g1117kcal20g169.9g39.1g5.7g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450