Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus601g421kcal96.2g0g1.8g0g
Rypsiöljy 7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g45g233kcal2.3g3.2g23.4g0g
Valkoviini kuiva 75g52kcal0.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1458g1543kcal197.4g7.4g65.4g0g
Valittu annoskoko729g772kcal98.7g3.7g32.7g0g
Annoskoko puolitettuna365g386kcal49.4g1.9g16.4g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972