Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore18g7kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Sipuli, tuore123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)88g158kcal1.6g3.1g14.9g2.3g
Tomaatti, tuore140g28kcal0.8g5.3g0.4g2g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g350g1222kcal40.9g253.7g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g2920kcal92.8g541.8g41.2g14.6g
Valittu annoskoko730g1460kcal46.4g270.9g20.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna365g730kcal23.2g135.5g10.3g3.7g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760