Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 175g169kcal5.3g34.3g0.6g1.7g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 175g260kcal19.6g5.9g17.1g2.1g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.9g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 306g140kcal9.2g14.7g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g1297kcal81.2g113.8g54.6g8.8g
Valittu annoskoko730g649kcal40.6g56.9g27.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna365g324kcal20.3g28.5g13.7g2.2g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749