BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu1260g832kcal25.2g176.4g0g31.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1620g563kcal74.2g31.3g4.9g40.2g
Vesi, vesijohtovesi 3600g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g750g2100kcal142.5g0g165g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14580g7014kcal484.2g417.4g339.8g143.6g
Valittu annoskoko7290g3507kcal242.1g208.7g169.9g71.8g
Annoskoko puolitettuna3645g1754kcal121.1g104.4g85g35.9g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583