Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g3200g6400kcal640g0g416g0g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl300g873kcal6.9g9g90g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix432g216kcal6.5g43.2g2.2g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Coctailkurkku, Pirkka120g32kcal1.2g6.6g1.2g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g240g2160kcal0g0g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14584g20727kcal1352.8g383.8g1504.4g30.6g
Valittu annoskoko7292g10364kcal676.4g191.9g752.2g15.3g
Annoskoko puolitettuna3646g5182kcal338.2g96g376.1g7.7g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832