Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3366g710kcal40.4g114.4g6.7g70.7g
Jauheliha, sika-nauta 962g2129kcal168.3g0g163.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 120g77kcal3.8g5.8g4.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1082g357kcal35.7g53g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)240g192kcal2.4g10.8g16.8g0g
Kananmuna kuoreton 397g566kcal49.6g1.2g40.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g36g263kcal0.4g0.4g28.8g0g
Siirappi 48g145kcal0g35.6g0g0g
Ohrasuurimo 204g659kcal16.9g129g4.1g15.5g
Bataatti, kuorittu 841g681kcal13.2g141.6g0.4g25.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g11559kcal661.4g983.6g530.4g222.8g
Valittu annoskoko7296g5779kcal330.7g491.8g265.2g111.4g
Annoskoko puolitettuna3648g2890kcal165.4g245.9g132.6g55.7g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704