Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g2358g3302kcal448.1g61.3g148.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1925g1636kcal27g84.7g134.8g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g1925g6738kcal308g1232g50.1g115.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow125g325kcal12.5g12.5g25g2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g963g2503kcal288.8g19.3g144.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g29007kcal2168.8g2819.6g1005.8g235g
Valittu annoskoko7296g14503kcal1084.4g1409.8g502.9g117.5g
Annoskoko puolitettuna3648g7252kcal542.2g704.9g251.5g58.8g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081