Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1067g243kcal6g36.8g3.2g14.9g
Peruna, keskikokoinen 60g3162g1897kcal47.4g411.1g3.2g28.5g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g1599g96kcal1.6g8g6.4g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g1063g1755kcal212.7g0g106.3g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g404g307kcal3.6g97.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g8596kcal542.6g1106.4g239g86.8g
Valittu annoskoko7296g4298kcal271.3g553.2g119.5g43.4g
Annoskoko puolitettuna3648g2149kcal135.7g276.6g59.8g21.7g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198