Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g3978g15515kcal238.7g1225.3g1078.1g541g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g398g1591kcal2g342.1g19.9g0g
Vesi1194g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 135g306kcal0.8g73g0.1g1.2g
Mustikka metsä- 1432g630kcal7.2g91.7g8.6g47.3g
Sokeri 159g646kcal0g159g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g37377kcal497.4g3782.2g2213.4g1179g
Valittu annoskoko7296g18689kcal248.7g1891.1g1106.7g589.5g
Annoskoko puolitettuna3648g9344kcal124.4g945.6g553.4g294.8g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448