Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 601g4356kcal7.1g2.4g488.2g0g
Kananmuna kuoreton 661g942kcal82.6g2g67.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1201g3965kcal24g36g420.3g0g
Manteli 601g3698kcal144.5g39.6g324.3g43.2g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.7g0g0.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g1201g3063kcal70.9g38.4g287g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g150g338kcal0.6g85.6g0.2g0g
Puolukka 1802g699kcal7.9g122.5g9g46.8g
Tyrnimarja 901g812kcal6.6g56.3g45g54g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g36007kcal695.4g814.8g3283.4g288.8g
Valittu annoskoko7296g18003kcal347.7g407.4g1641.7g144.4g
Annoskoko puolitettuna3648g9002kcal173.9g203.7g820.9g72.2g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409