Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g2432g8390kcal189.7g948.5g411g48.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1280g307kcal23g38.4g6.4g24.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus320g1120kcal44.8g1.6g102.4g0g
Oivariini vähärasvainen32g176kcal0.3g0.3g19.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1280g4226kcal25.6g38.4g448g0g
Kananmuna kuorineen punnittu704g887kcal77.4g2.1g63.4g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g320g1117kcal22.4g64g86.4g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g640g960kcal102.4g6.4g57.6g0g
Purjosipuli 288g66kcal5.2g6.9g0.6g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g34498kcal981.6g2213.2g2390g157.8g
Valittu annoskoko7296g17249kcal490.8g1106.6g1195g78.9g
Annoskoko puolitettuna3648g8624kcal245.4g553.3g597.5g39.5g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697