Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1069g289kcal13.9g51.3g2.1g18.2g
Paprika punainen 2138g626kcal20.1g96.2g8.6g40.6g
Lehtikaali 1336g532kcal46g54.3g8g26.7g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g2138g5773kcal384.8g42.8g449g0g
Vesi, vesijohtovesi 535g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)80g16kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g14470kcal929.6g499.6g935.4g171g
Valittu annoskoko7296g7235kcal464.8g249.8g467.7g85.5g
Annoskoko puolitettuna3648g3618kcal232.4g124.9g233.9g42.8g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230