Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Kesäkurpitsa zucchini 2400g433kcal13.4g60g9.6g16.8g
Paprika punainen 480g141kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Paprika keltainen 480g145kcal4.5g24.5g1g9.6g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)144g144kcal10.8g24.5g0.7g3g
Oliiviöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow2880g2448kcal132.5g432g14.4g144g
Herkkusieni säilyke 336g57kcal7.1g0.7g1g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g7947kcal365.6g1188.2g155.8g399.6g
Valittu annoskoko7296g3973kcal182.8g594.1g77.9g199.8g
Annoskoko puolitettuna3648g1987kcal91.4g297.1g39g99.9g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831