Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g33g57kcal6.3g0g3.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore10g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g21g5.2kcal0.3g0.9g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.8g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g156kcal13.6g3.2g9.4g0.4g
Valittu annoskoko73g78kcal6.8g1.6g4.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g39kcal3.4g0.8g2.4g0.1g
Arvot/100g100g106kcal9.3g2.2g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822