Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5g30kcal1.1g0.3g2.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.5g0.1kcal0g0g0g1.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g182kcal8.8g5.4g13.6g2.6g
Valittu annoskoko73g91kcal4.4g2.7g6.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna37g45kcal2.2g1.4g3.4g0.7g
Arvot/100g100g124kcal6g3.7g9.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070