Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus3.5g12kcal0.5g0g1.1g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa16g21kcal2.9g0.2g0.9g0g
Valio fraiche 5%5g4.5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)10g17kcal0.3g0.4g1.5g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)2.5g6.5kcal0.8g0g0.4g0g
Ketsuppi, Felix1.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)34g44kcal4.1g25g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g214kcal17.6g52.8g9g0g
Valittu annoskoko73g107kcal8.8g26.4g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna37g54kcal4.4g13.2g2.3g0g
Arvot/100g100g146kcal12.1g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821