Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 11g13kcal2.3g0g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.5g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Maissi, pirkka1.9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka2.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lehtiselleri 1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.1g6.6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g80kcal5.6g5.2g3.4g0.8g
Valittu annoskoko73g40kcal2.8g2.6g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g20kcal1.4g1.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g54kcal3.8g3.6g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942