Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 14g11kcal0.2g2.3g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 5.5g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Selleri, annos 50g2.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g6.8g8.2kcal0.2g0.2g0.7g0g
Herne 5.5g3.8kcal0.3g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g63kcal1.8g9g1.4g1.8g
Valittu annoskoko73g31kcal0.9g4.5g0.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g16kcal0.5g2.3g0.4g0.5g
Arvot/100g100g43kcal1.2g6.1g1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644