Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 27g8.9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%11g10kcal0.4g0.8g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g58kcal1.4g4.8g3.4g1.4g
Valittu annoskoko73g29kcal0.7g2.4g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g15kcal0.4g1.2g0.9g0.4g
Arvot/100g100g40kcal1g3.3g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204