Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.5kcal0.2g1.8g0g0.1g
Lanttu 8.2g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Made 11g7.7kcal1.8g0g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5.4g8.6kcal0.1g0.1g0.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.7g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g76kcal4.6g5g3.8g0.6g
Valittu annoskoko73g38kcal2.3g2.5g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g19kcal1.2g1.3g1g0.2g
Arvot/100g100g52kcal3.1g3.4g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293