Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Herkkusieni säilyke 7.8g1.3kcal0.2g0g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.8g2.6kcal0g0.1g0.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 12g35kcal2.2g0.3g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g107kcal5.6g4.6g7g1.4g
Valittu annoskoko73g54kcal2.8g2.3g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g27kcal1.4g1.2g1.8g0.4g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038