Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 32g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Naudan paistijauheliha, Pirkka28g47kcal5.6g0g2.8g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g7g21kcal0.3g0.4g2g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)2.8g7.8kcal0.4g0.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g173kcal13.2g4.6g11g1.4g
Valittu annoskoko73g87kcal6.6g2.3g5.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g43kcal3.3g1.2g2.8g0.4g
Arvot/100g100g119kcal9g3.2g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242