Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 2.8g0.6kcal0g0g0g0.1g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 55g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g149kcal1.8g6g12.4g2.2g
Valittu annoskoko73g75kcal0.9g3g6.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g37kcal0.5g1.5g3.1g0.6g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.1g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768