Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 21g47kcal3.7g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 17g6kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Pekoni, paistettu 6g31kcal1g0g3g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g18g19kcal0.4g0.5g1.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g9g24kcal2.5g0g1.6g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g256kcal16.8g2g20.2g1g
Valittu annoskoko73g128kcal8.4g1g10.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g64kcal4.2g0.5g5.1g0.3g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.4g13.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390