Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g38g64kcal7.1g0g3.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g12g16kcal0.4g0.2g1.5g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g3.4g8.6kcal0.6g0.1g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g204kcal18.2g2.6g12.8g0.6g
Valittu annoskoko73g102kcal9.1g1.3g6.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g51kcal4.6g0.7g3.2g0.2g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339