Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g3.1g11kcal0.4g1.8g0.2g0.3g
Riisi tumma 2.7g9kcal0.2g1.9g0.1g0.1g
Tattarisuurimo / -jauho 2.3g7.6kcal0.3g1.4g0g0.1g
Hirssisuurimo / -jauho 2.5g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g74kcal2.4g13.6g0.8g1.2g
Valittu annoskoko73g37kcal1.2g6.8g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g19kcal0.6g3.4g0.2g0.3g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.3g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241