Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka2.9g2.4kcal0.1g0.6g0g0g
Palsternakka 8.3g5.3kcal0g1g0g0.4g
Porkkana 8.3g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juuriselleri 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl8.3g2.5kcal0.4g0.2g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)13g29kcal1.4g0.1g2.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g8.3g23kcal1.6g0g1.8g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g154kcal8g8.8g8.6g2.4g
Valittu annoskoko73g77kcal4g4.4g4.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna37g39kcal2g2.2g2.2g0.6g
Arvot/100g100g106kcal5.5g6g5.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566