Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g9g26kcal1.7g0g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g27g16kcal0.4g3.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g85kcal4.2g7g4.4g0g
Valittu annoskoko73g42kcal2.1g3.5g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna37g21kcal1.1g1.8g1.1g0g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.8g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250