Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%7.3g12kcal1.5g0g0.7g0g
Paprika, punainen1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g61kcal3.8g6.6g1.8g1g
Valittu annoskoko73g31kcal1.9g3.3g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g15kcal1g1.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.5g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619