Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Kukkakaali, tuore9g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g41kcal3g3g1.6g1.2g
Valittu annoskoko73g21kcal1.5g1.5g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g10kcal0.8g0.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g28kcal2g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876